Nejnovější recenze ze sekce Ochranné fólie pro tablety
Syn je spokojený.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že je syn spokojený a přejeme příjemný den. :-)
- avizováno na ipad air, bohužel není vhodný
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, mrzí nás Vaše zkušenost s produktem. Fólie je určená pro Apple iPad 10,9" 2022. Pokud byste potřeboval poradit kontaktujte nás prosím na e-mailu [email protected] rádi Vám pomůžeme. Pěkný den. :)
- výborný výrobek.
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme pěkný den. :-)
- Flexibilní použití
- Za ty peníze je to skvělé
- Složité na preciznost nalepení
Sice je s tím dost práce, nalepit to dobře bez bublin, ale pořád lepší, než nechat displej jen tak bez ochrany. Chce to ostré nůžky, jinak se vytvoří na hraně hranka, ktera pak zapříčiní odlepování a vnikání nečistot pod fólii. Takže, pokud si někdo není jistý, doporučuji někomu nalepení svěřit. Fólie plní svou funkci výborně, jen je na ní vidět, kde se dotýkate více než na samotném displeji, takže pokud vám to vadí, musíte to častěji otírat.
- OK
- Díky
velmi dobře
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu :-) Přejeme příjemný den.
Vše ok
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Majkle, děkujeme Vám za hodnocení a přejeme příjemný den. :-)
- Folie se odlepuje
- Bubliny pod fólii
Fólii jsem nalepila přesně tak, aby nezasahovala moc do krajů nebo přes kraje. Folie nejde ani uhladit, aby se pod ní vzduch vytlačil. Když nandám pouzdro na tablet, tak folie se začne odlepovat..
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Anet, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Je vhodné, se před aplikací fólie podívat na video, jak při lepení postupovat a použít stěrku pro vytlačení bublin. Odkaz na video najdete zde: https://www.youtube.com.... Stěrka je součástí balení. Můžete nám také poslat fotky na email [email protected], pokusíme se situaci vzdáleně posoudit a případně navrhnout řešení. Přejeme pěkný den. :-)
- spokojenost
- možno použít pro různá zařízení
- univerzální velikost
- rastr pro snadnější stříhání obrysu
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme příjemný den :)
Fólie v balení poškozena "otlakem" v místě strženého výrobního štítku a především nedostatečně proříznutý tvar a tak nešlo dle návodu oddělit a vyjmout tvar fólie z A5 formátu. Budu reklamovat
- nízká cena
- po rozbití skla mi funguje jako takový nouzový kryt na mobil :)
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. :-) Přejeme pěkný den.
- snadná aplikace
- dá se nařezat a použít na více aplikací
- dobrá cena
- zatím naprostá spokojenost
- dobrý návod na použití
koupím znovu až bude potřeba
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, Petře, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu.:-) Přejeme příjemný den.
- Snadná montáž
- Na malou plochu.
- Kratka rukojeť
- Univerzální folie, kterou je třeba před použitím upravit na dotyčný displej.
Tato folie byla uváděna jako příslušenství k tabletu Samsung Galaxy Tab Active 3 8.0 LTE (nyní už je tam jiné sklo). Zakoupil jsem v přesvědčení, že se jedná o folií k tomuto produktu. Ve skutečnosti je to univerzální folie, kterou je třeba upravit - velikost, rohy, výřezy... Moje úpravy skončili dost neslavně a folie je v koši na odpadky.
Rychlé doručení.
- psaní jak na papír
![Logo FIXED](https://im9.cz/iR/vyrobce/163773_2--mm130x40.png)
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme hezký den. :-)
- vypadá kvalitně
- hůř se lepí
Zobrazuji 41 - 60 ze 81 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5 Další »